Triatlon Abbekerk

Zondag heb ik foto’s gemaakt bij de triatlon in Abbekerk. Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd te fotograferen, maar aangezien ik alleen was, m’n kinderen moest aanmoedigen, en zelf ook nog moest zwemmen zal niet iedereen op ieder onderdeel gefotografeerd zijn. Bovendien was het een hele nieuwe uitdaging om op éen punt waar de triatleten van drie kanten aankwamen, te fotograferen. 

Ik heb van alle drie de onderdelen een album gemaakt. De foto’s in het album zijn onbewerkt. Als je foto’s bestelt, bewerk ik ze voordat ik ze toestuur. Ik pas de belichting aan (dus als de foto in het album nu onder- of overbelicht is dan is dat op de foto die ik toestuur niet meer zo), ik trek de horizon recht, haal schaduwen weg en snij de foto mooi uit. Desgewenst poets ik je concurrenten ook nog van de foto :-). Je krijgt een foto van minimaal 10 MB.

Eén foto kost € 1,50.

Twee foto’s kosten € 3,-

Drie foto’s kosten € 4,-

Vier foto’s kosten € 5,-

enz.

Als je meer overmaakt dan het aangegeven bedrag haal ik je foto ook nog door de trukendoos :-).

M’n bankrekeningnummer: 842750789 bij de ABN AMRO tnv G Holla Appel. Iban:NL34ABNA 0842 750 789. Zet duidelijk de fotonummers erbij die je wilt hebben en je email adres. Als het email adres niet lukt in de beschrijving stuur me dan even een mailtje.

Voor alle vragen en opmerkingen kun je me mailen: gerda@etalagepop.nl.

De linken naar de albums: (het kan zijn dat je eerst op de link moet klikken, waarna eronder weer een link verschijnt, waar je dan op moet klikken).

Zwemfoto’s: https://drive.google.com/folderview?id=0BwFAxel8p5rycFdBdi1jeDdnVnc&usp=sharing 

Fietsfoto’s: https://drive.google.com/folderview?id=0BwFAxel8p5ryTXV3NlJzeVJ6UW8&usp=sharing

Loopfoto’s: https://drive.google.com/folderview?id=0BwFAxel8p5ryQTBRcVgtcXJ1c0E&usp=sharing