Triatlon Heerhugowaard

Ik heb een album gemaakt van de foto’s die ik op 1 juni heb gemaakt bij de triatlon in Heerhugowaard. De foto’s in het album zijn onbewerkt en van slechte kwaliteit. Als je foto’s bestelt, bewerk ik ze voordat ik ze toestuur. Ik pas indien nodig de belichting aan, trek de horizon recht, verwijder ongewenste objecten in de achtergrond, haal schaduwen weg en snij de foto mooi uit. Desgewenst poets ik je concurrenten ook nog van de foto :-). Voorbeeldfoto’s uit het album en na bewerken:

IMG_9270_bewerkt-1IMG_9270_bewerkt-2

IMG_9511_bewerkt-1IMG_9511_bewerkt-2

IMG_9803_bewerkt-1IMG_9803_bewerkt-3

Je krijgt een foto van hoge kwaliteit, minimaal 10 MB.

Eén foto kost € 1.50

Twee foto’s kosten € 3,-

Drie foto’s kosten € 4,-

Vier foto’s kosten € 5,-   Enz.

Als je meer overmaakt dan het aangegeven bedrag haal ik je foto ook nog door de trukendoos :-).

M’n bankrekeningnummer is: Regio bank tnv G. Holla AppelNL54 RBRB0919 8580 15. Zet duidelijk de fotonummers erbij die je wilt hebben en het email adres waar ik ze naar toe mag sturen. Als het ‘@ teken’ niet lukt in de beschrijving mag je het uitschrijven als ‘at’.

Voor alle vragen en opmerkingen kun je me mailen: gerda@etalagepop.nl

Hier de links naar het album:  https://drive.google.com/folderview?id=0BwFAxel8p5ryT3hfOUJfNlN3Yzg&usp=sharing (het album begint met de laatste 25 foto’s die ik heb gemaakt, daarna begint het gewoon op volgorde met het zwemmen). Hier de volgende link: https://drive.google.com/folderview?id=0BwFAxel8p5ryTmVWTVh6RHhEVVE&usp=sharing  (dit album gaat verder met de fietsfoto’s waar het vorige album eindigde, en daarna loopfoto’s.)